کد مطلب: 151214
آمريکا براي رسيدن به توافق اقدامات اطمينان‌بخش انجام دهد
تاریخ انتشار : 1394/02/08 11:29:24
نمایش : 1423
وزير امور خارجه کشورمان در ديدار با همتاري ژاپني خود همکارى دو کشور در زمينه ايمنى هسته‌اى وخلع سلاح هسته‌اى را نيز از جمله فرصت‌هاى مهم و مورد توجه مسئولين دو کشور دانست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمد جواد ظريف،‌ وزير امور خارجه کشورمان، در حاشيه نهمين اجلاس بازنگرى معاهده عدم اشاعه ان پى تى، با کي شيدا، همتاى ژاپنى خود ديدار و گفتگو کرد.

ظريف در اين ديدار با اشاره به روابط تاريخى دو کشور، آينده مناسبات فيمابين را روشن دانست و تنوع زمينه‌هاى همکارى بين تهران و توکيو را قابل توجه خواند.

وى با تشريح وضعيت جارى روند مذاکرات هسته‌اى تاکيد کرد: "حفظ وضعيت نامطمئن و ناپايدار براى ما قابل پذيرش نيست و براى رسيدن به توافق جامع هسته‌اى، آمريکايي‌ها بايد اقدامات عملى و اطمينان بخشى را انجام دهند."

وزير خارجه کشورمان ضمن اعلام آمادگى براى انجام همکاري‌هاى نزديکتر مربوط به کنفرانس بازنگرى معاهده ان‌پى‌تى با هيات ژاپنى‌، همکارى دو کشور در زمينه ايمنى هسته‌اى وخلع سلاح هسته‌اى را نيز از جمله فرصت‌هاى مهم و مورد توجه مسئولين دو کشور دانست.

ظريف در بخش ديگرى از اين ديدار‌، با اشاره به تحولات جارى منطقه‌، ضرورت تلاش همه کشورها براى مقابله با تهديدات و نگراني‌هاى مشترک و همچنين استفاده از راه‌حل‌هاى سياسى براى حل وفصل بحران‌هاى منطقه‌اى را مورد تاکيد قرار داد.

وزيرخارجه ژاپن نيز در اين ملاقات با اشاره به هفتادمين سالگرد انفجار بمب هسته‌اى در ژاپن ، آمادگى کشورش را براى همکارى مشترک در نهادهاى بين‌المللى مربوط به خلع سلاح هسته‌اى و همچنين در حوزه فناورى مسالمت‌آميز هسته‌اى اعلام داشت.

کي شيدا افزايش گفتگوهاى دوجانبه براى تقويت همکاري‌ها در حوزه اقتصادى و بازرگانى را مهم توصيف کرد و انجام مشورت‌هاى سياسى در سطوح مختلف مسئولين وزارت خارجه دو کشور را نيز مورد تاکيد قرار داد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html